Скандалната водеща Албена Вулева, която наскоро се завърна на екран с нова визия, блъсна човек в центъра на София. Невнимателната шофьорка толкова се била отнесла, че даже не разбрала какво става.

Албена доста се стреснала от случката и се наложило полицаите да я успокояват, пишат жълтите вестници. За радост на блондинката потърпевшият се отървал невредим, с изключение на някои леки наранявания.

Водещата на "Панаир на суетата"в момента се радва на висок рейтинг и се говори, че бившите й работодатели започнали сериозно да съжаляват, че са я изгонили. Месеците в изгнание са направили добра услуга на напористата блондинка, защото сегашният й образ се харесва повече на зрителите, пише kliuki.net.

За съжаление все повече популярни личности в България участват в пътни инциденти. Наскоро катастрофи направиха Глория, Галена и Елена Петрова, която караше с 1,2 промила алкохол в кръвта. Родните ни звезди съвсем не са застраховани от ПТП-та, но въпреки това не се притесняват да се качват в колата си и да карат безразсъдно.