Погребаха Албена Вулева във Facebook. Скандалният дизайнер и стилист Валентин Кулагин публикува на профила си R.I.P Албена Вулева, което предизвика коментари и съмнения дали наистина е настъпила кончината на устатата водеща.

Кулагин написа към статуса си и следното: "Стайлинга ти and ur bitchy attitude ще ни липсва във ефир. Нека я почетем с 1 минута мълчание, въпреки че тя по-би се зарадвала на 1 минута обсъждане."


Мнозина обаче достигнаха до истинския замисъл на хапливия коментар, който всъщност имал за цел да иронизира свалянето на Албена Вулева от телевизионен ефир. Както вече се разбра, бившия кадър на СКАТ, вече няма да води предаването "Панаир на суетата", което върви по ТВ7. Говори се, че на нейно място ще застане екс-синоптичката на Нова телевизия Божана Филипова.

Вулева вече е обявила в личната си страница във Facebook, че е безработна, като членува в групата "unemployed" и навярно е в очакване на предложения за работа.

Какъв е поводът за усмиването на Вулева от Кулагин? Според запознати двамата започнали да се репликират във Facebook след като в края на миналото лято дизайнерът гостувал в предаването й и станал жертва на компрометиращ монтаж на интервюто му. От тогава двамата не пропускат да си разменят особени реплики, не само по интернет, но и по светски партита, когато се засекат. В медийните среди се говори още, че Кулагин имал пръст в уволнението на Вулева, тъй като имал връзки на високо равнище в медията.

За да ядоса още повече Албена Вулева, Валентин Кулагин публикува и черно-бели снимки, изобразяващи "погребването" на тв кариерата на журналистката.