Тв водещият Иван и Азис се целунаха по устата публично в ефир. Това стана по време на гостуването на фолкаджията при двамата шоумени вчера. Освен това щурият певец показа татуировката на дупето си, не само на двамата водещи, но и на всички зрители на вечерното им шоу.

Въпреки че е отслабнал с 24 кг. за 3 месеца и е в чудесна форма, Азис призна, че в момента няма ново гадже. „Аз не правя секс само с гаджета, правя и с непознати!" - допълни още скандалният изпълнител.

„Толкова помия се изля върху мен, че по едно време си помислих, че ме харесват само хората по чалга клубовете", заяви ексцентричният попфолк певец.

За да изненадат Азис, Иван и Андрей бяха поканили в студиото си двама от неговите най-добри приятели - Ивайла Бакалова и Петко Димитров, който отмени пътуване до Сърбия, за да зарадва приятеля си. „Жестока изненада! Заклевам се, настръхнах!" - възкликна лицемерно Азис, когато ги видя. „Те и двамата са супер различни, но са мои много добри приятели" - допълни певеца за Ивайла и Петко.

„Интуицията ни е една и съща, а и познаваме родителите си", каза Ивайла за приятеля си. А познанството им с Петко е от около 7-8 години. „Василка е много повече мъж от други мъже! Приятел с главно „П" и винаги мога да разчитам на него". Така Петко похвали Азис.

За пореден път любовчията Азис призна: „Китаеца е една от най-големите ми любови. Не съм го преодолял! Онзи ден беше у нас и докато го гледах, си мислех - Господи, този мъж сякаш още ми принадлежи", обясни изпълнителят на „Обичам те".

А за сегашната половинка на Китаеца - Виолета, Азис изрази мнението си къде на шега, къде не: „Аз никога не бих развалила семейство, както тя моето!".

На въпрос дали все още е възможно да има нещо между Ники - Китаеца и Азис, певецът стана сериозен: „Той сега е семеен човек и надали би се навил да изживее отново този кошмар, защото моят живот е лъскав кошмар!".

„Влюбва се повърхностно, но когато обича, обича много силно!" - бе коментарът на Ивайла за емоционалността на приятеля си. Бакалова похвали Азис и за това, че е страхотен кулинар. „Все нацелвам момента, когато има сърми!" - пошегува се Петко.

След като взаимно направиха комплименти на децата си, Азис превъзбудено заяви: „Не само аз нося чужди дрехи, ами и дъщеря ми!". Малката Рая на Азис износвала дрешките на дъщеричката на Ивайла, която случайно, или не, носи същото име - Рая.