"Митьо Пищова съвсем изперка", казват близки до известния търновски плейбой. Пищова, който е всеизвестен с ексцентричните си прояви и култовите си реплики от сорта на "Поря ги кат' риби, пълня ги кат' еклери!" напоследък съвсем не е наред с главата си.

Поредното доказателство за това е псевдо сватбата на популярния ерген, която трябваше да се състои на Гергьовден в Троянския манастир.

Месец преди това Пищова разтръби по медиите, че готви венчавка с 24-годишна манекенка от ловешко село. Засуканата дама трябваше да го чака в 12 часа пред Троянския манастир, но така и не се появи.

Младоженецът, зализан и целия в бяло пристигна в манастира с 10-метрова розова лимузина и антураж от пет девойки, облечени в рокли - трибагреник. Когато видя, че булката няма да дойде Митьо извади кутия с бели дамски обувки и извика - „Ето я булката, само това остана от нея. Ела да си вземеш поне обувките. Ще ти дам 2000 лв. да живееш."

Пищова призна, че търсил кандидат съпругата си цяла нощ, но без рузултат. Вместо венчавка в манастира се проведе литургия за Гергьовден, а след това хората се разотидоха.

Всичко щеше да приключи без последствия, ако не се разбра, че булката-фантом има претенции към Пищова. Момичето подало жалба в полицията, че търновецът я преследва и я насилва да се омъжи за него, пише в. Шоу. Сега освен резила на Гергьовден, Митьо ще се среща и с ченгетата, за да отговаря за деянията си.