Пищната носителка на титлата "Мис Силикон" Гери Райчевска смени инцидентно жениха си по време на импровизираната сватба на луксозното сватбено изложение в Банско. Вместо да се врече във вярност на Киро Скалата, тя мина под венчило с ресторант-мениджъра на апартхотел Лъки Банско - Ромео Георгиев.

Фитнесманиакът се забави фатално заради авариралата му S-класа по пътя и не успя да види как проекто-булката му слага халка на Ромео. Шаферката -  носителка на титлата "Лейди България" Ваня Кирова, успя да хване букета и се кандидатира за булка през следващите месеци.

На сватбеното изложение бяха представени актуалните за сезона визии за венчавки, както и за празнични събития. Палитрата изобилства от всички нюанси на зеленото, тюркоаз, корал, циклама, лавандула, мока, червено, искрящо розово, сиво, лимонено жълто и портокалово. Тези цветове могат да бъдат съчетани в комбинация с червено и зелено, розови нюанси със сини акценти, пепел от рози и сиво, мока и корал, бяло и зелено, лавандула и циклама.

Зелено и тюркоаз е една от най-харесваните комбинации, както и топъл портокал и мока. Червено, бяло и синьо е  прекрасно и празнично. "Най-атрактивните сватби, които ни предстоят са на плажа. Вече е хит и обзавеждането на залата с огромни плазми, на които има огньове или други атракции в тон с обзавеждането на празничната зала", обясниха от агенция Диаманти.

По време на изложението бе представена за първи път и здравословната диета без гладуване - ЛъкиФит йога и подмладяване. Това е една от трите основни програми за редуциране на теглото без глад.