Aктрисата и тв водеща Елен Колева приема слуховете за личния си живот със самоирония и се учи да признава грешките си. Това призна тя по повод широко обсъжданата й връзка с майонезения бизнесмен Александър Найденов, който е с 25 години по-възрастен от нея.

По повод новото си амплоа на водеща на кулинарното предаване Lord of The Chefs Елен Колева заяви: "Прочетох много интересни версии по този въпрос. Една от тях беше, че Александър е платил 150 000, за да стана водеща. Не можах да разбера от статията дали става въпрос за лева или евро. Искам да кажа на хората, че не са 150 000, а са по 15 000 на серия", шеговито подхвърли актрисата нашумяла с ролята си в "Шивачки".

След това продължава с разсъжденията си по темата: "Предаването продължава три месеца. Представи си колко пари е дал, за да участвам. Всичко е било уговорено тайно. Слави не е искал да ме вземе, но след като са му платили милиони, той се е съгласил. Всичко това е в кръга на шегата, но аз го казвам, защото в един момент журналистите преминават границата", оплаква се звездата пред модното списание "Грация".