Футболни запалянковци „се разписаха" след поредния мач в София. Те изпотрошиха паркирани автомобили на улица в центъра на града след снощната среща между отборите на Славия и ЦСКА, съобщи БиТиВи.

Агитка на ЦСКА е влязла в схватка с униформените, след като запалянковците преминали през софийската улица "Авицена" и изпочупили паркирани на тротоара коли. След това се отправили към Борисовата градина. Там част от групата е била задържана. Четирима от феновете са отведени в Пето РПУ.

Малко преди това двама младежи са потърсили лекарска помощ в ИСУЛ. Момчетата са били с порезни рани. Друг фен пък е бил прегледан в "Пирогов", заедно с ранен в сблъсъците полицейски служител. И двамата са освободени от болничното заведение късно през нощта.

Припомняме, след дербито между отборите на Левски и ЦСКА на 26 февруари  бяха задържани 23-ма души. Тогава от действията на фенове пострадаха 32-ма служители на реда, срещу които бяха хвърляни железа, бетон, шипове, факли, бомбички.

От вандалските действия пострадаха и случайни граждани. Бяха нанесени и сериозни щети на коли от градския транспорт. След поредните вандалщини от МВР обмислят сериозни мерки срещу проявите на феновете.