Сашка Васева ще похапне от сармите на Георги Мамалев в ново кулинарно шоу, което се задава от 6 юни. "Черешката на тортата", което стартира по Нова телевизия е уникален коктейл от забавления и кулинарни умения, забъркани от едни от най-популярните ни звезди от шоубизнеса, спортисти, даже политици.

Сред първите престрашили се да покажат своите умения в кухнята са Иван Лечев, Димитър Ковачев - Фънки, Вики от "Мастило", Свилен от "Остава", Райна, Графа, Божана Филипова, Маги Желязкова, Дим Дуков, Евгени Минчев, Сашка Васева, Цветелин Кънчев, Георги Мамалев.

Всеки делник - от понеделник до петък, от 20 ч, един от тях ще приема в дома си четирима други също така известни и забавни персони, съобщи в. "Стандарт". В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен и носителят на почетния плакет "Перфектният домакин". Според правилата на играта той ще трябва да защити не само качествата си на кулинар, но и умението си да бъде забавен, интересен и провокативен за гостите си, да бъде различен и нестандартен.

До знаменитостите през цялото време в ефира на "Черешката" ще има едно-единствено лице, което ще виждаме постоянно - готвач консултант.

Домакинът ще има нелеката задача да направи за гостите си парти, на което ще се забавляват зрителите. Според формата всеки понеделник ще се появяват пет нови лица, които в края на работната седмица с гласуване помежду си ще излъчват победителя - "Перфектният домакин".

За ролята на готвач консултанта, за когото Нова тв обяви конкурс с условието да бъде артистичен, весел и талантлив, са се явили неколкостотин души. Сред желаещите да съветват знаменитостите в кухнята са кандидатствали хора от цяла България - собственици на ресторанти, актьори, като най-много са били групата на професионалните готвачи. Сред ентусиастите имало кранист, миньор, каскадьор, зъболекар, психолог.