Поп-фолк певицата Мира категорично отрича да има каквито и да било отношения с футболиста Тодор Янчев. Изказването е продиктувано от излязлата наскоро в медиите информация относно връзка между двамата. Според източници Тодор и Мира били забелязани да си държат ръцете и да се гледат повече от приятелски в столичен ресторант.

Певицата споделя, че е неприятно изненадана от поредната клюка за нея. "Чувала съм го по име, но не само, че не го познавам, но дори не знам как изглежда, и не мога да си обясня защо са ме свързали с него", казва Мира.

Тя обаче не желае да сподели кой всъщност е избраникът на сърцето ù. Мира не търси популярност чрез връзката си, а и иска да се предпази от бъдещи спекулации относно личния си живот.

Въпреки че певицата не разкрива името на половинката си,  слуховете отдавна я свързват с Ванко 1.

Любовта им пламнала малко след като скандалният пловдивчанин излезе от затвора, където стоя за сводничество.

Мира не крие, че има сериозна връзка и сама споделя, че повече от 2 години е с приятеля си.  Годините напълно съответства и с периода, в който я свързват с рапъра.

Ванко 1  пък приемал нормално слуховете около половинката си.

"С приятеля ми живеем заедно и той много добре знае, че това са глупости, но вече ми омръзна да ме изкарват любовница на кого ли не", сподели още изпълнителката.

Ванко 1 в най-скоро време отново ще покорява чартовете с кавър на песента "Запази вечерта" в дует с Николета Лозанова.