Приятели има само в каубойските филми. Аз имам един-двама приятели преди затвора, те ми останаха и след затвора. Това заяви в "Тази неделя" по bTV рапърът Ванко 1. С днешна дата той твърди, че е загърбил изявите на сцената и се занимава с продуцентство - "на една от най-големите звезди в България". „Над 250 пъти са ме питали как е в затвора. Друг свят е, изолиран. Има си свои правила, други обстоятелства ги диктуват. Може ли да ти отнемат 5 години от живота и да си равнодушен към онова, което си спомняш?", попита Ванко.


Той бе категоричен, че няма намерение да се оправдава пред никого и да обяснява „колко е невинен".„Кое беше най-страшното, което видя в затвора"?", полюбопитства Антон Хекимян.


„Виждал съм изключително много страшни неща. Но не искам да занимаваме зрителите в неделя сутрин с това. В затвора съм живял добре, на максимум - това, което ти позволява затвора. Вътре също има „добре" и „зле" - както при всяка ситуация в живота. Там можеш да имаш абсолютно всичко, стига да можеш да си позволиш. Само дето си заключен", заяви рапърът-бизнесмен.


„В затвора има и качествени хора, и боклуци. Просто там всичко е много концентрирано", допълни той.


На въпрос дали има носталгия по мутренските времена, той отговори: „Нищо не може да се върне и няма как да стане това. Има хора, които си живеят на „гарата" от преди 20 години, но това си е техен проблем. Ако решиш да съдиш някого за нещо, винаги ще намериш за какво". Ванко 1 заяви, че след затвора е променил начина си на живот, но и не и мисленето си. „Аз не мога да се харесвам на целия свят. Историята някой ден