Централният Jim Beam Club за първи път приюти звезди и журналисти на поредния турнир по Генерал, организиран от веригата от години насам. Ники Кънчев, Графа, Дим Дуков, Румънеца и Кирил Вълчев събраха отбори с техни приятели да хвърлят зарове на първото по рода си Jim Beam Генералското парти.

Сред играчите бяха Спенса, Митко Павлов, Анджи. За Генералския купон беше поканен отбор на DJ-те, които през годините са били пряко свързани с Турнира по Генерал или с марката Jim Beam.

Следвайки традицията на Турнира по Генерал, на купона се проведе и предварителна игра за присъстващите журналисти, които сформираха отбор на Истинските медии.

Катето Евро и сина си Александър Кадиев подгряваха играчите и се грижеха за доброто настроение.

Осемте отбора на купонджийте, хвърляха зарове за голямата награда. След оспорвана битка на финала победител стана ники Кънчев. Той си тръгна с кашон Jim Beam Black и VIP карта за Jim Beam Club Center, която дава право на притежателя и на безплатна бутилка Jim Beam Black, при всяко посещение на клуба.

Ежегодният турнир по Генерал се провежда от 2002 година на 19-ти ноември. Събитието събира най-актуалните лица на българската музика, спорт, мода, телевизия и шоу бизнес. През 2011 ще се проведе юбилейния 10-ти Турнир по Генерал. Поради тази причина Jim Beam ще проведе поредица от събития, като комплимент към всички играчи през годините и всички почитатели на най-предпочитания бърбън в света.