Първата седмица на най-новото лятно предаване на Нова ТВ поднася поредната доза свежо настроение с участниците в него - Димитър Ковачев-Фънки, Иван Лечев, Крум Савов Маги Желязкова и Сашка Васева.

Още когато Фънки разбира, че негов гост ще бъде Сашка, конфликтът е на лице. Фолк певицата също се оказва  много притеснена, че Фънки няма да я приеме и ще трябва да търпи обидите му. И, разбира се, Александра Васева, както рок промоутърът предпочита да нарича изпълнителката, става нарицателно за всичко лошо.

Първата вечеря минава много динамично. Сашка е подготвила изненада за Фънки, която в началото той отказа да приеме. Певицата изпълнява "Аве Мария" на ухото му, от което всички остават много изненадани.

Следващите няколко дни обаче двамата започват да се сближават и се оказва, че  дори имат общи интереси - обичат да си хапват тлъсто и мазно месо, предпочитат всичко, което е калорично и не понасят никакви диети.

На последния ден, когато домакин е Сашка, тя прави за Фънки специален ориенталски танц на стол, подпряла се с един крак върху корема му.