Димитър Бербатов скоро ще стане комшия на президента и премиера!

Младият мултимилионер, чието състояние неотдавна бе изчислено от английските медии на 12 милиона паунда - към 30 милиона лева, попада в елитна компания, разкриват от slava.bg.

Футболистът няма да може да се класира на ул. Секвоя, където президентът и премиерът съседстват с тв легендите Янчо Таков и Кеворк Кеворкян, както и с наследниците на Тато - Жени Живкова и Владо Живков и олигарсите Весела Кюлева, Слави Бинев и Краси Дачев, но също така попада в елитна компания.

Съседи ще са му още Ахмед Доган, Емилия Масларова, фамилиите Баневи и Арабаджиеви. На две крачки е и първият софийски дом на Ицо Стоичков.

Строежът тече усилено, разказват близки до най-известния българин. Обектът, разположен на терен от цели 3 декара, е поверен за изграждане не на кого да е, а на тъста на Бербатов.

Господин Щилянов, освен баща на Елена, е и строителен предприемач. Той полагал неимоверно старание, за да построи истинска резиденция на своя именит зет и естествено да подсигури по този начин дъщеря си Елена и внучката Дея.

Митко щял да спести поне 100 хиляди евро с избора на семейната фирма, вместо на някоя друга строителна компания. Причината е в прословутата склонност на башмайсторите да удвояват и утрояват първоначалните сметки за работата си. Щилянов естествено няма да надписва сумата на зетя, от което бюджетът на футболиста ще се вмести в прилични рамки.

Все пак, трябва да се има предвид, че Бербо изгуби близо 800 000 лева премия от факта, че Манчестър Юнайтед не спечели за втори път битката за купата на Шампионската лига срещу Барселона.