Голяма "бомба" бе хвърлена тази сутрин в предаването "На кафе", където гостува фолкпевицата Емануела. Гала имаше намерение да си говори с изпълнителката за бъдещата й сватба, която ще трябва да се състои на 11 септември, но вместо това в студиото на предаването лъсна истината за сексуалната ориентация на годеника й.

Ясновидката Николета, позната на зрителите от предаването "Ясновидци", отсече, че бъдещият съпруг на певицата - Денис, е бисексуален и си прави PR на неин гръб. Емануела не отрече това, дори сподели, че има много приятели гейове, но видимо се смути от факта, че майката и бащата на Денис гледат в момента предаването.

"Аз знам, че това няма да е последната ми сватба, чувствам си го", каза певицата. На въпроса защо се жени щом знае, че няма да е завинаги, изпълнителката каза: "Не знам, мисля, че така трябва".

Николета предрече на изпълнителката, че ще се омъжи, но след това ще се раздели с Денис и ще срещне заможен бизнесмен, от когото ще има близнаци. Преди това обаче ще бъде с друг мъж, от когото ще направи аборт.

Вместо да попита за подробности относно сватбата си с Денис певицата се вълнуваше дали въпросният бизнесмен е българин и кога ще го види. След като Николета й каза, че той ще е много богат Емануела отсече: "Е, най-накрая някой богат мъж, писна ми само аз да плащам сметките".

Засега на Емануела й предстои сватба с Денис на 11 септември. Тя е предвидила две рокли - бяла и червена. На пищното тържество ще има 11 шаферки и 11 шафери. Певицата ще бъде с тиара и було на главата, а роклята, както я описа тя самата е "много огромна".

Дали обаче след тези разкрития венчавката наистина ще се състои?