Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Емануела си върна с магия сина на Динев

Емануела си върна с магия сина на Динев

Емануела е направила бяла магия за любов на Димитър Динев. Именно с помощта на вещерския ритуал фолкаджийката си е върнала младия богаташки син. В края на 2015 година тя е посетила софийски ходжа, който й е направил турска магия за любов. За ритуала се е снабдила със снимка на Митко, червен лист хартия, игла и конец, издадоха от обкръжението й. Тя започнала да действа от мига, в който я изпълнила, пише в. "Всеки ден".


"Явно има ефект, защото той изненадващо й звънна, и хоп! - двамата се събраха. Като нищо го е омагьосала! Щом обърна гръб на баща си, олигарха Динко, и се втурна да гони една фуста, значи момчето е под въздействието на черни сили", коментираха свидетели на отношенията между изпълнителката и милионера.


Малко след като оповести раздялата им, Емануела започна да пуска гадни слухове по адрес на 26-годишния младок. Първо тиражира в клюкарски сайтове, че е гей и спи със свой приятел, а после - че е забременил друга мацка. Изпълнителката въобще не се съобразявала и ръсела лъжи и клевети по адрес на глезльото. Бащата на Митко, единият от братя Диневи, въобще не одобрява палавата си снаха, разголените й тоалети, разюздано поведение и това, че вече има един син от предишна връзка. Динко преди време бе поставил ултиматум на синчето си да избира между семейството си и парите и фолк дивата. Младокът предпочете да запази добри отношения с богатия си родител и да разчита на финансовите му инжекции и заряза Емануела и сина им Митко-младши.


Емилия, както е истинското име на певицата, се втурнала към ходжата още в първите дни след раздялата, като първо се ориентирала към черна магия - искала всичко лошо да го сполети, но после размислила, че е по-добре да се върне при нея и да плаща пари за наследника им.


"Тази раздяла ще му излезе златна! Емануела ще изстиска от него всяка възможна стотинка, за да си плати за страданията", коментираха от обкръжението на Димитър Динев. Покрай връзката си с фолк дивата той е останал почти без приятели, защото тя не му дава да се вижда с аверите си.



Етикети към тази новина:
Емануела димитър Динев



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1929
Дата: 16.01.2016, 20:18

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com