Мъжете са почти толкова суетни колкото жените и когато става въпрос за лято и море, държат да изглеждат добре. Освен хубаво тяло, на истинския мъж му трябва и стилен бански, с който да изглежда още по-сексапилен.

Бански в морски цветове. Комбинацията бяло със синьо е много подходяща. Особено, ако са и два нюанса. Този тип бански са удобни и допълнително придават на банския усещане за стилна дреха. Те са като панталонки. Освен това комбинацията от бяло и синьо, добре контрастира на тена на тялото и го подчертава. Избирайте добре материята, така че да се чувствате комфортно на плажа. Внимавайте при избора на синьо. Нека не е прекалено тъмно. Банският трябва да се пере със студена вода. В противен случай рискувате да боядисате бялото и да се получи разнасяне на цветовете.

Ако искате да спазите модата в цветовете за лято 2011, изберете оранжев бански. Както вече сме споделяли, оранжевото е сред най-предпочитаните цветове от дизайнерите. Противно на някои твърдения, че спада към дамските цветове, ние ви казваме, че е много подходящ за вас. Ярките цветове привличат внимание. С такъв бански няма да останете незабелязан. Той е подходящ за свободните мъже, които търсят летни авантюри на плажа. Можете да комбинирате и с още цветове, например бяло, синьо или сиво. Отново трябва да държите на качествената материя. Избирайте по-стегнатите платове. Те са много по-добри, а също и по-комфортни.

Бански на каре в модерни цветове. Карето е много подходящо. То е сред любимите на дизайнерите. Банските на каре се харесват и на жените. Добре е да са в приятни цветове, не много шарени. Карето е подходящо за мъже с хубаво тяло. Ако се причислявате към малко по-пълните, изберете райето, защото то издължава. Важно е да прецените това. Банските на каре са много стилни и приятни. Изберете ги и ще бъде модерни и харесвани.