Голямата награда е осигурено място в Про-Ам турнира, съпъстстващ Европейския шампионат по голф през септември в Правец


В събота, 18 юни, на шампионатното игрище в Голф клуб „Правец” ще се проведе първият турнир по голф за аматьори от серията Domaine Boyar Golf Series. С тази стъпка една от най-популярните родни марки вина ще навлезе в още един от елитните спортове наред с конните състезания и ските и ще отпразнува 20-ия си юбилей.
Domaine Boyar Golf Series в Pravets Golf Club ще се проведе в рамките на един ден, в един кръг на 18 дупки във формат сингълс стейбълфорд, при който аматьорът, изиграл игрището с най-много точки, печели състезанието. 80 голфъри ще се борят за голямата награда, която се оказа и много атрактивна за родните играчи – осигурено място в Про-Ам турнира, който ще съпътства първия професионален турнир по голф у нас и ще се проведе в Голф клуб „Правец” между 27 и 30 септември 2011 г.
В Domaine Boyar Golf Series в Правец ще има и звездно участие – легендарният футболист Христо Стоичков лично се записа да участва. Специално за дамите Domaine Boyar са направили отделно класиране, като реверанс към нежния пол, който все още заема малка част от голф обществото в България.