Най-успешният футболист, минал през ЦСКА - Христо Стоичков, прие поканата на Стойчо Младенов да погостува на "армейците" в лагера им в Испания. Камата трябва да пристигне в претзвездния хотел "Олива Нова" утре, а треньорът на "червените" вече се закани да организира мач на малки вратички, за да посрещне Ицо подобаващо - като го победи на терена.

Персоналът на суперлуксозната база на ЦСКА на Иберийския полуостров буквално се вкамени, след като научи новината за визитата на Стоичков. Служителите веднага започнаха да молят за всевъзможни сувенири на клуба, за д може после да искат автографи върху емблемата на отбора, който го изстреля към големия футбол.

Именно на терена в град Пего, където "червените" ще играят всички срещи от първия турнир, Стоичков може да се засече със съотборника си от "Дрийм тийма" на Барселона Роналд Куман. Холандецът вече е дал съгласието си да присътва на финала, на който според организаторите ще направи първия удар по топката. Заедно с него почетни гости ще са звездите на Селта от времето, когато там играеха Любослав Пенев, Валери Карпин и Александър Мостовой.