Изминали са цели три години, откакто Елен Колева и Александра Сърчаджиева са в крайно обтегнати отношения. Любовницата на милионера Александър Найденов и за последно водеща на апетитното шоу Lord of The Chefs, не спирала да тръби навред своята версия за това, защо колежката й Алекс я игнорира.

Според Елен причината е чиста и неподправена злоба. Никъде обаче Елен Колева не е споменавала за пикантната случка, разиграла се между двете днешни неприятелки, пише kliuki.bg.

Непосредствено след края на филма „Шивачки", отношенията между двете млади звезди се влошили изключително много. Причината била, че Елен, известна в артистичните среди с интригантството си, в един момент вбесила Алекс.

Достойната дъщеря на Пепа Николова изобщо нямала намерение да позволи на когото и да е да плете интриги на неин гръб. Александра не можела да понася повече слуховете, пускани по неин адрес от конкурентката й и започнала да стреля убийствени реплики към нея: „Слушай, ку*во, няма да ти търпя номерцата! Аз не проституирам, аз съм истинска актриса!" Александра била готова да замени крясъците си със саморазправа.