С 20 футболисти започна вчера  лятната си подготовка учреденият преди седмица нов Общински ФК Хебър 2011. Преди заниманието беше отслужен тържествен водосвет за здраве и успехи на отбора.

На него присъства и целият УС на Хебър 2011, начело с президента Димитър Цветков. Той пожела успех на играчите и ги призова да мислят само за футбол. Привествие към футболистите направиха още членовете на УС Христо Тодоров и Йордан Ташев. Като гост на сбирката присъства и президентът на Локомотив (Септември) Марин Рачев, който вече оповести, че ще предостави безвъзмездно лиценза на Новия Хебър за участие в Югозападната "В" група.

След края на официалната част, старши-треньорът Георги Куцовски изведе момчетата си на първо занимание за предстоящия 40 дневен подготвителен цикъл. В групата попаднаха доскорошните играчи на Локомотив (Септември) Христо Спасов, Иван Чушков, Милен Петракиев, Янко Велев, Гюрсел Вели, Кирил Атанасов и Десислав Стойнов. С Хебър 2011 започнаха бившите футболисти на Бенковски Георги Александров, Петьо Петев, Атанас Трендафилов, Васил Геров, Борислав Петров и Георги Василев.

От ПФК Хебър в новия градски тим преминаха Спас Гигов, Мартин Димитров, Асен Попов и Найден Стефанов. На проби са Георги Иванов-Гонзо, Сотир Зимпаров от Пирин-2011 и Петър Стулев от Марица (Костенец). Утре към Хебър 2011 ще се присъединят Спас Милушев (ПФК Хебър АД) и Димитър Дечев (Бенковски).