Съименничка на естрадната прима Лили Иванова извади най-впечатляващия тунинг на конкурса „Мис Силикон", който се проведе този уикенд на Слънчев бряг.

25-годишната красавица успя да се пребори с конкуренцията с внушително количество импланти от 1500 кубика. С огромната си гръд тя шашна не само 2000-те зяпачи, но и звездното жури на надпреварата.

Сред оценителите се открояваха съпругата на волейболния шеф на ЦСКА и Мисис България за 2010-а - Галена Георгиева, силовакът Киро Скалата, моделката Гери Дончева и други.

Иванова, освен че се окичи с короната, грабна и голямата награда от 5 хиляди лева. „Лили е голям фен на оръжията. Често ходи на лов с мъжете. Има няколко ловни пушки", разкри организаторката на конкурса „Мисис България" Мариана Маринова.

Победителката се оказа, че е и сред малкото задомени момичета в конкурса с мъж и дъщеря. Сред подгласничките на Лили се класираха звездата от „Денсинг старс" Елена Илиева и републиканската шампионка по бягане с препятствия Десислава Младенова. Тази година бе дадена и още една награда - за момиче с най-много пластични операции. С титлата „Мис Пластик" се окичи Ирина Рашева, която е направила корекции по носа си, скулите, гърдите и устните, съобщи "Монитор".