Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Вижте Лили Иванова без грим

Вижте Лили Иванова без грим

Лили Иванова изглежда направо плашещо без пластовете грим, с които се клепа. Папарак на „Всеки ден“ успя да щракне певицата преди няколко дни по обяд. Върху издутите й с хиалуронова киселина джуки се забелязва балсам за устни.


„Нормално! Тя все пак е на 78 години. Как да изглежда?,“ защитават звездата колеги. Напоследък Лили Иванова има фобия да бъде снимана в лице. Певицата се крие под огромни шапки и тъмни очила или спуска косата си отпред. Снимките, които дава на медиите са предварително обработени, така че да не си личи нито една бръчка.



Етикети към тази новина:
Лили Иванова



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 3536
Дата: 19.08.2016, 17:23

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
Avatar
Не се смейте, че ще ви стигне. Тази жена заслужава само уважение и възхищение.
Guest, преди 8 години
(+14) 14 0
Avatar
Прав си - все пак е на 78 год. Ама как пее само ...
Guest, преди 8 години
(+11) 11 0
Avatar
Изглежда звезда , познава я цял свят! Как изглеждат тези които публикуват тези статии и снимки с грим или без грим няма никакво значение?
Тази жена е велика и за нея ще се говори винаги с възхищение!
Guest, преди 8 години
(+9) 9 0
Avatar
Не е достойно да се коментират годините на Лили.Защо не се коментира хъсът и за работа,волята да подържа стегнато тяло,умението и да се раздава на сцената и най вече песните и,които са издържани и като текст ,и като мелодия.Лили,бъди жива и здрава,за да ни радваш още дълго.
Guest, преди 8 години
(+1) 1 0
Avatar
Мога само да кажа ИКОНА. Икона на българската естрада....
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com