Преди няколко седмици изпълнителката на „Пайнер" е била въдворена в лудница след тежка нервна криза - разкрива „Всеки ден".

Според таблоида Полина е прекарала в клиниката няколко дни, а след това е била изписана с предписание от лекаря да приема силни успокоителни, тъй като страдала от тежко личностно разстройство.

В момента младата жена е държана под ключ, за да не нарани себе си. По време на нервната си криза певицата заплашила, че ще се хвърли под влак, а после тръгнала да си реже вените.

Както lifestyle.bg първи разкри преди няколко месеца Полина се нанесе във фоайето на столичния хотел „Хемус" и отказа да си тръгне.

Красивата певица се настанила в „Хемус" след като пристигнала от родния си град Плевен. Тя не искала да живее при родителите си, а в столицата, където преди време се беше установила за известно време.

Не се намерил обаче приятел или приятелка, които да я приютат и затова Поли решила сама да си намери местенце. За съжаление средствата, с които разполагала едва стигнали за автобусен билет, с който да се придвижи до столицата, а камо ли да си наеме хотел.

Нелепата ситуация, в която Полина изпаднала има обяснение. От известно време насам за нея се говори, че не е със стабилно здраве и именно това била причината „Пайнер" да откажат да работят повече с нея.