Милен Цветков поля 45-ата си годишнина на плажа на къмпинг "Градина", където почива в компанията на дъщеря си Калина. Купонът се вихрил пред караваната на негов приятел на метри от морето. Плажното парти пропуснала бившата му екранна партньорка Лора Крумова, която също почива на "Градина". Двамата сега се подвизават в различни телевизии - той се върна в “Нова”, а Лора води свое предаване по БиТи Ви. След последното за сезона директно предаване вчера водещата остана да кара сърф и да се зарежда в райското кътче.

"Беше ангажирана, но иначе се чухме по телефона. Поздрави ме за рождения ден", каза Милен Цветков. Устатият журналист бил зарадван с подаръци, сред които и любимият му парфюм "Балдасарини". "Празненството беше скромно. Пристигнахме същия ден и трябваше да уредим настаняването", обясни Цветков.

Свеж, с розова тениска и черни шорти, на следващия ден той опъваше маркучи, за да захрани кемпера си с вода. По бански и вече с тен, отвътре се показа и дъщеря му Калина. "Ще бъдем тук 15 дни, след това заедно заминаваме на север", уточни летните си планове водещият.

Според осведомени "Градина" кръстосват още популярните актриси Радина Кърджилова, Яна Маринова, водещата Марияна Векилска. Само преди дни оттам си тръгнал секссимволът Калин Врачански.