Секс интрига е причината Валери Божинов да се отрече завинаги от своя баща, пише в. "Всеки ден". Според изданието футболистът зачеркнал завинаги татко си преди два месеца и оттогава не желае и да чуе за него.

Клюката реди, че наскоро бащата на футболиста му гостувал в Италия, след като години наред двамата не си говорят. Сближаването между Валери и баща му Емил настъпва в края на 2010-а, когато Божинов-младши се скарва с майка си и втория си баща Сашо Ангелов.

Изгората на Валери - Николета също приела радушно татко му Емил. Тримата дори започнали да излизат заедно. Емил заживял в столичния апартамент на сина си, а после пътувал с младите и за Парма. Именно там се разиграл чутовен секс скандал, който слага край на семейната идилия.

Градските легенди редят, че под въздействието на алкохол Божинов-старши посяга на Николета. "Щипнал я по дупето и на още две-три места, но нищо повече. Тя обаче казала на Валери, че се опитал да я съблече", разказвали близки до Емил.

Така Валери изгонил баща си и го качил на самолета за София. Оттогава баща и син не си проговорили. Според мълвата, след този случай, Валери се обърнал за прошка към майка си и втория си баща Сашо. С днешна дата фамилията била в чудесни отношения. А само преди няколко месеца майката на футболиста се оплака, че синът й се обръщал към нея с думите: "Не ща да те виждам!".