Вече близо месец водещата на „Горещо" Венета Райкова е по морето. След като в края на юли тя попече знойните си форми на Дюни, докато разпускаше в петзвездния „Роял Марина Палас", сега с Тишо и малкия Патрик са във Варна.

Певицата и семейството й са отседнали в най-тузарския хотел в морската ни столица Гранд Хотел Варна, където се радват на огромно внимание от страна на персонал и клиенти.

Венета от своя страна съблазнява почиващите край басейна със сочната си гръдна обиколка, която странно се е увеличила след бременността й.

Вече доста поотслабнала водещата не се притеснява да се разголва на плажа и да се любува на едно от любимите й занимания - плуването в басейна.

„От много плуване какви рамене и гръб съм развила... плувче и половина!!", хвали се устата водеща в профила си във Фейсбук и слага снимка, за да го докаже. И докато Тишо се занимава с малкия, тя пуска интригата: "... много плувам ей, а преди малко плувах с националния отбор по волейбол!! с целия!! без майтап!! те са тук в хотела и бяхме заедно в басейнаааа ."
Разказите по картинка продължават с морската идилия на семейството. Освен плажа и морето, любимите моменти заедно са вечерите в ресторантите. Патрик се държи геройски, докато техните го мъкнат ту в рибния ресторант, ту в азиатския или на вечерно барбекю на плажа. Според запознати, разточителната семейна ваканция ще продължи още няколко седмици.