Жени Калканджиева докара до нервна криза Венета Райкова. Блондинката, която се изявява като водеща на „Голямата уста" - коментарна рубрика към „ВИП Брадър", не се справи още с първото си предаване.


 


Райкова реши да прави интервю с Жени от Изповедалнята на Къщата и то часове, след като при ВИП-овете влезе любовницата на мъжа й Тачо - Зорница Линдарева.


Венета каза, че за нея е лицемерие фактът, че Жени е целунала любовницата на мъжа си при влизането й в къщата. „Това е възпитание", отговори й Жени, като продължи: „Виж какво, едно семейство винаги се разваля отвътре, а не отвън".


Много елементарно мислиш", продължи Жени.


Райкова се опита за извади коз и попита екс моделката: „Ти знаеш ли, че Зорница и Тачо са се чували по телефона 3 дни преди да влезете в Къщата?".


„Разбира се, че знам. Той ми показва какво си пишат. А и тя ми е приятелка на мен във Facebook и ние там си пишем с нея. Но ти това не го знаеше, нали", каза й Жени.


Калканджиева отсече още в началото, че няма да върви по свирката на Венета и няма да успее да я провокира. Жени отсече, че, ако Венета не я слуша - ще прекрати интервюта и ще излезе от Изповедалнята.


За първи път Венета остана безмълвна в ефир. Жени успя да я изложи по време на живото предаване, където няма монтаж и нищо не може да бъде „замаскирано" и скрито от зрителите.