Двете звезди са дресирали мъжете си до съвършенство. Само в техните връзки няма големи сътресения. Не че не си спретват скандали отвреме-навреме, но всичко е в рамките на нормалното.

Научили са ги да не ревнуват от любовта на феновете, да свикват с участи­ята им по цяла нощ и непрестан­ните пътувания в провинцията, да се примирят, че кариерата за тях стои над всичко.

Любимият на Камелия - Цветин, я следва в ролята на мениджър, а огнената блондинка се държи като пълновластна господарка с него. И макар той неведнъж да е споделял, че мечтае за семейство и дете, Ками няма намерение да слиза от сцената, а Цветин трябва да се примири с желанието й.

Есил Дюран се радва на щаст­лив семеен живот с половинката си Борис Павлов. Двамата не са законно обвързани, но твърдят, че „подписът“ е синът им Харис. Биз­несменът се е съгласил да бъде в сянката на известната си любима и няма нищо против отсъствието й от дома и нощните участия по заведенията.

Явно и зрелостта на двете дами има значение за връзките им с половинките. На около 40 те знаят, че взаимните отстъпки са най-важните неща в съвместното съжителство.