Верните почитатели на Златка Димитрова могат да се насладят на 25 горещи минути, в които плеймейтката не си дава почивка и прави див секс с надарен негър в компанията на прелестна мулатка, твърди в. "България днес".

Златка веднага отрекла пред изданието, да е правила секс пред камера. Тя се кълне, че знойната порноатлетка от филма не е тя, а е по скоро момиче, което прилича на нея. Ако е така, то те си приличат дотолкова много, че дори сред широкия кръг познати на бившата плеймейтка се появиха съмнения, че бургазлийката доработва и "на частно".

"Никога не ми е минавало през главата да се снимам в порно. Не съм от момичетата, които искат да пробиват по този начин. Дори вкъщи никога не съм си правила видео. Преди години отказах на Пентхаус, защото искаха твърде актови снимки, не бих се съгласила на подобно нещо" - оправдава се Димитрова.

Въпреки всичко, все още не става ясно дали надареният негър не обладава именно Черната Златка или това наистина е нейна двойничка.

Това не е първият път, в който стават такива обърквания, така че реален е шанса половинката на Благой да е невинна и да няма нищо общо с този филм, както самата тя твърди.

Всичко щеше да ни изглежда по-достоверно обаче, ако преди няколко месеца името на плеймейтката отново не беше спрягано в едно изречение с порно скандал.

Тогава ставаше въпрос за анонимното интервю на излъгана девойка излъчено в "Господари на ефира", в което тя разказваше за неволите, които е изживяла по време на порно-кастинг.

Гласът на младата дама приличаше поразително на Златкиния, а прическата и телосложението на кандидат порно-актрисата досущ съвпадаха с тези на плеймейтката.

Тогава Златето отново отрече да има нещо общо, което, разбира се, ни говори за това, че брюнетката има двойнички под път и над път. Или?