Гражданският кандидат за президент Меглена Кунева ще проведе традиционния си открит видео-чат утре, 19 август, от 11.00 часа, през платформата USTREAM.
В рамките на откритата дискусия тя ще отговаря на въпроси, свързани с атаките срещу нейната кандидатура. Повече от шест месеца личността на Кунева е обект на множество манипулации, свързани с работата й на главен преговарящ, на министър по европейските въпроси и на първи български еврокомисар – време е лъжите да бъдат разкрити, а истината да бъде казана ясно.
В рамките на открития видео-чат Меглена Кунева ще очаква въпроси и за предстоящата национална обиколка, която започва от тази неделя. В продължение на 20 дни, кандидат-президентската двойка ще посети над 40 населени места. Гражданските кандидати искат да стиснат ръцете на поне 2 000 000 българи. Уникалният за България прозрачен метод за финансиране на кампанията ще е друг от акцентите в дискусията.
Откритият видео – чат утре може да се проследи на следния интернет адрес: http://www.ustream.tv/channel/meglenakuneva. Въпроси могат да се задават след  регистрацията в платформата като потребител.