Бившият съпруг на Мария Игнатова и настоящ приятел на милионерската щерка Ели Гигова не престава да се хвали с уникалната си придобивка. Расовият жребец на плейбоя по данни, постъпили в столична медия, се оценява на астрономическата сума 200 000 евро, научихме от kliuki.bg

По този показател Петко Димитров, по когото Преслава все още не престава да плаче, изпреварва конете на Гриша Ганчев, които струват многократно по-малко от любимия кон на Петко. Собственикът на "Литекс комерс" също е отявлен любител на расовите коне, но Ганчев залага повече на състезателните породи. Познавачи донасят, че с тях той участва в гонки в Западна Европа.

Не се знае за какво точно ще служи конят на Петко Димитров, но наскоро той случайно се превърна във филмов герой. Научаваме, че конят на Петко е „играл" в най-новата холивудска продукция „Конан Варварина", сниман у нас. Премиерата на филма ще е тези дни в щатите. Преди време, когато продуцентите пристигнали да снимат филма у нас, те потърсили човек, който притежава най-хубавия кон в България. Хора, които били чули хвалбите и видели коня на Петко Димитров, веднага ги изпратили при гаджето на Ели Гигова. Американците даже искали да купят четириногото, но Петко само склонил да го преотстъпи срещу тлъст хонорар.