Баскетболният Левски подписа договор с двама нови баскетболисти. В тима се завръща плеймейкърът Маркъс Хол. Американецът е добре познат у нас именно с играта си при „сините". Той бе и основен виновник за спечелване на Купата на България през 2009-та година. В продължение на година и половина Хол игра в Турция. Той бе и една от основните трансферни цели на „сините" това лято.

 „Маркъс идва помъдрял в Левски. Неговите качества са известни на всички баскетболни специалисти. Предимство е и факта, че той е добре запознат с клуба и няма да му е необходима дълга адаптация. Първоначално имаше разминавания между неговите финансови претенции и това, което Левски можеше да предложи, но той отстъпи и се разбрахме бързо", коментира треньорът Константин Папазов. Договорът на Маркъс Хол е до края на годината.

 Левски подписа и с таланта Денис Агре. Той помагаше в подготовката на националния отбор за европейското първенство, след като се завърна от САЩ. Договорът на Агре е за 2 години.

„Агре е талантлив играч, който смятаме, че ще има своето бъдеще в Левски", добави Папазов.

 Селекцията на Левски още е отворена, но спортно-техническият щаб ще спази своето обещание в тима да няма повече от трима чужденци.

 В състава има още едно ново име - това на кондиционния специалист Трендафил Терзийски. Той е добре познато име както у нас, така и в чужбина. Кондиционният специалист работи вече индивидуално с Павел Иванов, който се възстановява от контузия.

 Операцията на центъра Стефан Георгиев премина успешно, като той също започна своето възстановяване. Очаква се Торо да започне да играе в края на октомври или ноември.