Във втория кръг от първенството на Югозападната В група футболният отбор на Балкан ще бъде домакин на ОФК Костинброд. Мачът е утре - неделя, 28 август от 18.00 ч. на градския стадион  "Христо Ботев".

След като за първата си среща миналата неделя Балкан се яви само с 9 футболисти за гостуването си на столичния Септември и загуби със 7-0, тази седмица уж всичко ще бъде наред, що се отнася до събирането на 11 играчи. През седмицата бяха картотекирани още петима и така общият им брой стана 18.

Отборът обаче продължава да е без треньор и да не води организирана подготовка. Все още не е ясно защо досегашният наставник Мариян Христов не е повикан от президента на клуба Тихомир Нинов. Във футболните среди в Ботевград се говори, че двамата не са се чували от ивестно време.

Остава отворен въпросът и за разходите по домакинствата на Балкан - за съдийските такси и такива за задължителната охрана.

В крайна сметка момчетата от отбора ще се явят и ще играят. Въпреки тежката загуба на старта те заслужават окуражаване. Призоваваме футболните фенове поне те да им окажат подкрепа, след като не срещат такава от там, където трябва.