Оказа се, че досегашните опити на Мария да размива истината за несполуките в брака си са само отлагане на публичното оповестяване на невъзвратимото. Миньончето най-накрая изплюло камъчето пред колежките си. Певицата признала, че на 13 септември трябвало да празнуват годишнина от сватбата си, но тя и бизнесменът Димитър Андонов всъщност са в процес на развод, пише kliuki.bg.

След като споделила за раздялата, Мария отказала по-нататъшни коментари. Хора, които са запознати със семейните им неблагополучия обаче, са наясно и разкриват, че съпругът й е фалирал.

Наскоро в ефира на tv7 миньончето не скри факта, че бракът й не върви много добре, но отказа да коментира подробности. Думите, които изрече обаче бяха ясна заявка, че се вижда краят на съжителството й с половинката й Митко. "На този етап не се развеждам. Винаги човек има моменти, в които се чувства объркан, започва да мисли в различна посока. Не бих искала да кажа: "Аз завинаги ще остана с Митко. Засега сме живи и здрави, обичаме си детето. Митко е един човек, който много е направил за мен. Благодарна съм му абсолютно за всичко, най-вече съм му благодарна за Марая", сподели тогава певицата.

Преди повече от пет години приказката между двамата имала своя апогей, когато Митко направил предложение за женитба на Мария в най-скъпия хотел в света - „Бурж ал Араб" в Дубай. След това последва голяма и пищна сватба, а малко след това и раждането на дъщеричката им Марая.

Клюкари коментират Мария и я наричат "късметлийка" поради факта, че е завъртяла главата на Митко. Доскоро битуваше доста добро мнение за финансовото му състояние, независимо, че всички знаеха, колко много харчи по жена си. Знаеше се, че е собственик на „Вихрен Палас" в Банско и е син на бившия зам.- кмет на Благоевград Кирил Андонов.