Роксана от "Гласът на България" от малка осъзнала, че иска да бъде певица. Още от детските си години тя и брат й Радостлав, който също е в музикалното реалити, имат добрия пример на своя баща - музикант в ромски оркестър.

Макар че са потомствени музиканти, двамата са отдадени на коренно различни жанрове. Като ученик Радо избира да се занимава с керамика, покрай това се заслушва и в музиката на класициите в метъл стила и хип-хопа, а след това идва ред и на нео метъла, обяснява той.

"Докато той слушаше тази музика, аз слушах Джансевер - една ромска изпълнителка, която не е от България. След нея излезе Софи Маринова и наистина се биехме кой пръв да вземе касетофона и да си слуша музика.

Много малка осъзнах, че искам да пея. Още 5-6 годишна си представях много хора, че имам собствен микрофон, къси рокли, токчета... Исках да съм като Глория. Тя тъкмо беше излязла в Пайнер и аз имах всички нейни албуми, много я слушах. Исках да изглеждам и да бъда като нея. По цял ден пред огледалото исках да бъда Глория" - спомня си Роксана, пише signal.bg.