Чуждестранната певица/МС на Fashion TV и Хост на повечето партита на модната телевизия Ania J. трябваше да забавлява родните меломани на афтърпартито на Sofia Fashion Week 2016 снощи, но по-скоро успя да ги изплаши.


Последната вечер на голямото модно събитие бе съпътствана от 6 ревюта и шоуто на балета на Донка Боева.


Веднага след края на официалната част се появи и въпросната певица. Тя обаче остана силно разочарована, когато хората започнаха да напускат залата и почти я изпразниха. Това се случи, тъй като публиката излезе да пуши в градината пред залата, защото ревютата продължиха близо 3 часа.


Искащи да вземат глътка въздух навън хората останаха направо шокирани, след като чуха от певицата следното:


"На тези, които останаха - Благодаря, а тези, които напуснаха - FUCK YOU", изцепи се никому непознатата певица. След това се врътна и се прибра, отказвайки да пее, видя Lifestyle.bg.


Малко по-късно се появи на сцената и продължи шоуто. Момчетата и момичетата от балета на Донка Боева опитаха да усмирят блондинката, като застанаха до нея на сцената, танцувайки. Те дори й предложиха и тя да потанцува с тъх.


Мисълтта на Ania J. обаче бе заета само от едно - защо в залата няма много хора. Това буквално пощури певицата. Тя направи забележка и на хората, които се грижеха за звука и им нареди веднага да оправят звука.


После призова всички, останали в залата, да се качат на сцената при нея и да танцуват. Желаещи обаче нямаше...


Ania J. показва на хората в залата как веднага да дойдат до нея