Страх да не отвлекат дъщеря му Габриела е обсебил водещия на бТВ новините Юксел Кадриев. Това разкрива Цвета Иванова, приятелка на бившата му жена Бонка, пред в. "България днес".

Цвета не искала повече да се замесва в семейната драма, след като Кадриев подал жалба срещу нея в Шесто районно в София.

Неотдавна Цвета сигнализирала пред вестника, че тв водещият не пуска дъщеричката си при майка й. Той се разярил и спретнал жалба, че двете с ексблаговерната му искали да отвлекат 10-годишното дете.

Бонка цяло лято не е виждала рожбата си, която била предадена на родителите на Кадриев в Оряхово. Майката попитала Габриела иска ли да я заведе на море, малката й отговорила, че иска, но повече не си вдигнала телефона. Кадриев и без това отданва вече не отговарял на обажданията на експоловинката си. Сега тя се надявала да види детето си, когато стане време за училище.

От прокуратурата още нямало отговор на четирите жалби от бившата г-жа Кадриева.

Самата Бонка, която е оперна певица и пее в хоровата капела "Светослав Обретенов", от известно време щастливо съжителства с новия си любим Ивайло, от когото щяла да бъде щастлива да има дете.