Бившият модел и настояща певица Карла Бруни е бременна в третия месец. Водеща тема за изданията на Апенините, вече втори ден, е сватбата на Бруни с френския президент Никола Саркози.

Карла очаква първото си отроче от френския президент, съобщават италианските медии.

Започва нов епизод в сапунения сериал Саркози-Бруни, пише вестник "Ки".

"Очевидно главният редактор на изданието е напълно уверен, че Бруни наистина е бременна от Саркози, защото посвещава на тази тема извънреден брой, който излиза днес, вместо както обикновено в средата на седмицата".

В този извънреден брой новината за бъдещото отроче на Бруни се коментира на цели 11 страници. В изданието има и есклузивно интервю на бившата топмоделка и настояща певица, взето 9 месеца, преди да се ожени. В него тя говори и за брака.

"Никога не съм се омъжвала, защото намирам за по-съблазнително да не правя обещания за вечна вярност. Бракът не ми допада. Има нещо неискрено в този ангажимент", казва Бруни в интервюто отпреди девет месеца.

Новината за бременността на новата госпожа Саркози не беше категорично опровергана и от майка й Мариза Бруни Тедески, която на въпроса дали е вярна публикацията в "Ки", отвърна само с многозначителното "Ами, ще видим", допълва от своя страна "Стампа".

Изданието припомня и обстоятелствата, при които Бруни и Саркози се срещат за пръв път през ноември. Тогава Саркози тъкмо се бе развел със Сесилия и явно не издържа да стои сам вечер в къщи. Той помоли рекламния магнат Жак Сегела да организира вечеря с приятели, на която да се разтуши от болката от развода. На вечерята присъстваха няколко семейни двойки и една самотна дама - госпожица Бруни. Последва любов от пръв поглед и бързо узаконяване на връзката, припомня италианското издание.