Неизвестен извършител подпали кола, шофирана от "Мис Силикон 2011" Лили Иванова. Автоатентатът е станал вчера около 19 часа в столичен квартал, пише hotarena.net.

"Вчера ми се наложи да ползвам кола от свой приятел. Не исках да бия на очи, затова взех по-стария му Мерцедес. Имах среща в столично заведение, в което трябваше да договоря нова фотосесия. На съседната маса седеше мъж, видимо влиятелен, с доста охрана", разказа миската за обстоятелствата, които са довели до палежа.

Непознатият започнал да досажда на Лили и в заведението станал скандал. Тя платила набързо сметката и се изнесла. Брюнетката бързала и за втора среща. Не усетила обаче, че си има компания.

"Не съм забелязала, че са ме следили. Към 17 часа паркирах колата пред жилището на моя приятел Пацо, от който взех колата. Тръгнах да изваждам от нея багажа си и в този момент до мен спря колата на онзи мъж. Видя, че говоря с моя приятел и му вдигна скандал. Приятелят ми любезно го помоли да си тръгне", продължи с разказа си уплашената Лили.

Досадникът поискал тя да се качи в колата му, но срещнал категоричен отказ от нейна страна. Скандала чули и съседи, които повикали полиция и близка патрулка набързо пристигнала, за да потуши скандала.

"Малко по-късно ми се обадиха, за да ми кажат, че колата на Пацо гори. Съседи са му помогнали да я загаси. А на капака онзи оставил послание "Не знаеш кой съм, тя няма да е твоя!", разказва Лили.

"Веднага се върнах. В момента съм много разстроена. Колата е потрошена и подпалена. Но важното е, че все пак всички сме здрави", завърши "Мис Силикон".