"С Валери ще се оженим тихо и кротко, без фанфари, без панаири", заяви Николета Лозанова пред "България Днес", с което озадачи всички, които очакваха, че сватбата й ще се превърне в поредната светска показност.

Плеймейтката поясни, че на церемонията й с футболиста няма да бъдат поканени почти представители на шоу средите. Само най-близките хора на влюбените. Ни Ло отказва да даде повече подробности около събитието от суеверие.

Засега се знае само, че сватбата ще се състои на 15 октомври в Правец - в хотела на Валентин Златев. На церемонията ще присъства и биологичният баща на Валери - Емо Божинов, както и майка му Пепа и вторият му баща Сашо Ангелов. Покрай очакваното внуче, те са заровили томахавката и вече не са сърдити на Валери.

Единствено синът на Божинов няма да види как татко му казва "Да" пред олтара. Алисия изрично е забранила Валери-младши да присъства на сватбата. Макар че певицата вече няма чувства към футболиста на "Спортинг", тя още не може да преглътне факта, че Лозанова го прилъга да мине под венчилото само за една година. Алисия не успя и за пет.

Причина за избора на хотела на "Лукойл" не е само заради лагерите на отбора, провеждани там с години. Именно в Правец са първите срещи на Валери и Николета, когато тя още е влюбена в Ники Михайлов, а той - живее на семейни начала с Алисия.

"Вече всичко е готово. Имам си рокля, поканите са изпратени, уредих сватбените приготовления само за месец", доволно споделя Лозанова, която вече е в третия месец от своята бременност.