Малко преди Валери Божинов да подпише новия си договор с италиански клуб, бившата плеймейтка и негова настояща съпруга Николета Лозанова, се оплаквала от немотия пред свои близки приятелки.

На няколко пъти изказала съжаление, че се е заблудила в играча и е допуснала да се омъжи за него.

Основните й притеснения били, че Валери ще остане без работа и няма да е в състояние да задоволява прищевките й, както и да дава достатъчно пари за гледането на тяхното малко бебе Никол.

Освен това се срамувала пред хората заради позорния начин, по който в Лисабон се освободиха от услугите на българския футболист.

Казано накратко, глезотията на Николета нямала граници. Нейните приятелки опитали да я успокоят и казали, че рано или късно Валери ще си намери нов отбор, който да му плаща достатъчно пари.

Лозанова обаче продължавала да хленчи и да обижда, въпреки че съвсем нямала право на това.

Както се и оказа, само няколко дни след въпросния разговор, Божинов подписа с италианците от „Верона”. Вярно е, че отборът не е първа хубост, но все пак е в пъти по – добре, отколкото да играе в България или пък въобще да седи без работа.

Празните приказки на Николета обаче съвсем не й пречат да се връцка из улиците на Верона, след като добродушният й съпруг я взе при себе си.