Гражданите от община Етрополе се включиха активно в кампанията „Да направим добро”, организирана от ЖГЕРБ- Етрополе

На 29 август стартира кампанията „Да направим добро” за събиране на дрехи, обувки и чанти за деца и възрастни, иницирана от ЖГЕРБ- Етрополе.
Инж. Богомил Георгиев- кмет на община Етрополе и общински ръководител на ПП ГЕРБ приветства инициативата.   
Целта на кампанията е подпомагане на семейства във временно затруднение от община Етрополе. Организирани са 3 основни пункта в града за събиране на дрехите.     
Всичко, което се събере ще бъде сортирано и прилежно подготвено за раздаването им по график.    
Първият етап за раздаване на дрехи за деца е планирано за 29 септември, като информация за нуждаещите се ще подадат училищата и детските градини, намиращи се на територията на община Етрополе.
Вторият етап е раздаването на дрехи за възрастни. Той е планиран за 19 октомври – Денят на благотворителността. Информация за нуждаещите ще бъде подадена от социалните институции в града.
На 20 декември на благотворителен концерт ще бъде отчетена извършената дейност.
Ирина Александрова - секретар на ЖГЕРБ- Етрополе заяви, че е горда от това, че етрополци се включиха активно, което показва, че са добри хора. Тя благодари на активните жени от организацията, които участват със своя труд и средства в кампанията.
ЖГЕРБ- Етрополе благодари на всички, които се включиха и на тези,  който ще се включат в кампанията „Да направим добро”!
Текст и снимка: Росица Василева