Срещата на кандидат кметът на община Етрополе Владимир Александров в с. Бойковец беше посрещната с голям интерес от жителите и собственици на имоти и вили в селото. Още по време на уводните думи на г-н Александров, в които разказваше на присъстващите основните акценти от програмата си, той беше засипан с провокативни въпроси от Станислав Димитров не за приоритетите му за развитие на общината, а относно Рудник „Елаците-Мед“ и желаното от компанията бъдещо развитие, което осигурява работа на над 2 300 души. Инж. Владимир Александров, който в момента е в отпуск от позицията си на зам.-директор на Рудодобивен комплекс за предизборната си кампания, обясни, че изказванията са крайно некомпетентни и разясни подробно на всички какви са законовите разпоредби. Той също така успокои хората, че изобщо не се наблюдава наличието на уран, както провокатори твърдяха. „Плашещо е, в 21-ви век, жителите да бъдат манипулирани с подобни изказвания“ , каза Александров.  


Владимир Александров апелира: „Не на страха“ и твърдо заяви, че няма да позволи да вижда страх в очите на хората. Действията му в тази насока продължиха и с подаване на сигнал до директора на РУ Етрополе, до Главния секретар на МВР и до Министъра на вътрешните работи за проучване на информации за оказване на натиск върху хора с цел упражняване на вот в определена посока.


Жителите на с. Бойковец сами помолиха да престанат нападките към Рудодобивния комплекс и пожелаха да чуят програмата за управление на кандидат-кмета от Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“). Владимир Александров и екипът му споделиха, че първите неща, за които ще работят, са изграждане на пречиствателна станция за питейни води и запазване на работните места в общината. Също така искат да се погрижат за подобряване на състоянието на болницата, привличането на лекари, за развитието на образованието и футбола. Недопустимо е в гр. Етрополе да има футболна школа и отборът вече 16 години да е все в „Трета лига“, каза Александров.


Присъстващите изказаха неудовлетворението си от липсата на каквито и да е дейности за инфраструктурата в селото. Водопроводът е сменен частично, което не благоприятства качеството на питейната вода в селото. Пътят също е ремонтиран само в главната си част. Към жителите на селото липсва внимание и отношение. Кметът Димитров не се е интересувал достатъчно от нуждите им и не ги е посещавал с години.


Владимир Александров призова жителите да бъдат единни и обединени и да гласуват на 29-ти октомври. Той ги увери, че ако бъде избран за кмет, ще управлява прозрачно, ще се допитва до нуждите им и ще помага на всички в общината. Времето за промяна настъпи! Гласувайте за Владимир Александров с номер 68 в интегралната бюлетина!


Купуването и продаването на гласове е престъпление!