Жената с най-остро перо сред изпълнителките - Светла Иванова, ще става майка за втори път. Щастливото събитие се очаква през януари. Поп грацията не крие задоволството си, че вместо да жонглира с мачбокс колички най-накрая ще й се наложи да връзва панделки, пише "Монитор".

Тя планира да поеме изцяло грижите около отглеждането на момиченцето си, както се случи с първата и рожба Виктор. Тригодишният малчуган в семейството е най-екзалтиран и горд от бъдещото си амплоа на батко.

В очакване на щъркела брюнетката не спира да работи. Готова е с книгата си „Вихра и водка", която ще се появи на пазара като част от трилогия по Коледа. Проектът се очертава като финален от dick lit-поредицата, чиито последен редактор бе Любен Дилов-син.

За разлика от „Забранено до 18!" и „Светът между краката й" новите приключения на Вихра ще интригуват сетивата и в аудиоформат. Любителката на йогата възнамерява да напомни за себе си на музикалния фронт, и то с цял албум, но догодина.

Преди температурите да паднат под 20 градуса, обаче в ефир ще се завърти видеото към баладата „Знаеш ли", чийто аранжимент е на Георги Станев от Gravity Co. За визуализацията на парчето Светла отново се съюзява с режисьора Васко Стефанов, а кадрите с нея са заснети на жилищен покрив в столицата.