Нашенецът Недко Николов от осем години е личен масажист и фитнес треньор на световни величия като Мадона, бившия й съпруг Гай Ричи, моделиера Валентино и Тамара Мелън, дизайнерка на скъпарски обувки Джими Чу.

Заминаването на търновеца Недко за Лондон било чиста проба авантюра - с ограничени финансови средства и с мизерни познания по английския, информира вестник „Борба". В началото работи като „момче за всичко", но лека-полека славата му на отличен масажист завзема баровските хотели като „Риц", „Четири сезона" и „Хилтън". След три години Недко става професионален фитнес треньор. Попива знания от най-добрия в занаята - американеца Брендън Маккарти.

„С Мадона и Гай Ричи се запознах в Кабала център в Лондон. Ходех там на семинари, защото това древноеврейско учение за живота много ми допада. Та в този своеобразен университет те ми станаха клиенти. Всъщност и двамата са доста земни хора. Не са претенциозни и каквото им кажа, изпълняват", разказа Недко.

„Не осъзнах какъв приятел имах в лицето на Брендън и го напуснах. Започнах свой собствен бизнес", разказва патилата си Недко. Тогава обаче идва световната финансова криза и го удря сериозно. Имало дни, в които младият мъж се чудел с малкото монети в джоба какво да си купи - един хляб или шест яйца.

Спасява го покана да поработи в един от най-скъпите курорти в Италия, където почивали президентът на страната и богати бизнесмени. Там Недко възвърнал силите си, наваксал с парите и се върнал в Лондон, където продължил да работи като елитен масажист.