Британският режисьор Гай Ричи, за когото поп дивата Мадона все още е омъжена, използвал певицата заради парите й и настоявал тя да купи голямо имение и да го заведе на околосветско пътешествие с частен самолет, за да се пребори със страха си от летенето. Близък до Мадона източник споделя пред сайта PerezHilton.com: „Гай Ричи е обикновен шарлатанин. Той не е нито мачо, нито джентълмен, нито извисен духовно човек, единственото, от което се интересуваше, бяха парите“.

Изглежда също, че режисьорът имал дългогодишна връзка, когато бил представен на Мадона на организирана от Стиг вечер през 1999 г. На Ричи вече му се носеше славата на „златотърсач“ заради връзката му с богаташката Ребека Грийн, която напусна заради още по-богатата поп дива.

„По време на брака си с Мадона, Гай живя като крал. Той не е изразходил нито стотинка от собствения си джоб за децата. На Мадона накрая й писна от постоянните му отсъствия и поиска развод. Гай обеща да се бори за половината от богатството, трупано с труд от Мадона, като заяви, че законът е на негова страна. Той смята, че има право на половината от създадената от съпругата му империя“, сподели друг близък до Мадона източник