ПЛАМЕН ИЛИЕВ ИВАНОВ - кандидат за кмет на БСП


Роден в Етрополе през 1959 г. Завършва средно образование в СОУ (тогава СПУ) „Христо Ясенов” през 1977 г. Магистър по математика и по информатика. Женен, с две дъщери.
Работи в сферата на образованието вече 28 години, 18 от които на ръководни длъжности - учител в Лопян и Правец, помощник-директор и директор на ГПЧЕ гр. Правец, директор на Българското училище в гр. Братислава, експерт в РИО и от 2001 до 2010 година – началник на Регионалния инспекторат по образование на Софийска област/. В момента – главен експерт в Централата на Синдиката на българските учители.
Освен образованието личните му интереси са свързани със спорта и техниката. Любител е на походите сред природата и на фотографията.
Ето какво казва сам Пламен Иванов за себе си:
„Обичам да снимам природните и културни забележителности на страната ни. Любимият ми спорт е волейболът. Израснал съм в школата на Владимир Прохоров. Като юноша на „Чавдар” – Етрополе съм постигнал и много успехи: републикански шампион през 1974 г., вицешампион – 1973 и 1975 г., няколко пъти съм обявяван за най-добър нападател и състезател на републикански първенства. Участвал съм и в юношеския национален отбор на България през 1976-1977 г. В момента страстта си към волейбола поддържам като съдия, национална категория. Ръководя волейболни мачове от всички нива на националните ни първенства.”
ОТКРИТО и ПОЧТЕНО за бъдещето на Етрополе:
- Подкрепа и стимулиране развитието на малкия и среден бизнес
- Лоялност към инициативните и коректни инвеститори и работодатели
- Алтернативни социални политики за младежите, възрастните хора и хората с увреждания
- Модернизирано здравеопазване и образование, съхраняване и развитие на местните културни и духовни традиции
- Екологични програми за чиста и облагородена градска и околна среда, подобряване на транспортната и комунална инфраструктура
- Новите технологии в полза на административното обслужване на населението чрез изграждане на електронен достъп до всички видове услуги.