Безплатен спектакъл за гражданите на Етрополе с подкрепата на Елаците-Мед АД

На 11 октомври от 19 часа в читалище „Тодор Пеев“ на Етрополе ще бъде представена комедията от златната класика „Михаил Мишкоед“ на Сава Доброплодни.
Спектакълът е от репертоара на театър „Искри и сезони“, основан през 1997 г. от актрисата Искра Радева. Входът на премиерата е свободен за гражданите благодарение на финансовата подкрепа на „Елаците-Мед“ АД.
„Това е брилянтна комедия, която и днес звучи актуално. С този спектакъл ще накараме очарователната публика на Етрополе да се посмее за час и половина над парадокса, че за толкова много години манталитетът и нравите на българина не са се променили много. Нашият спектакъл има оптимистично послание, поднесено с много хумор и виртуозна актьорска игра - и в най-трудния миг трябва да се надяваме, че ще ни се случи нещо хубаво“, каза актрисата Искра Радева, която е продуцент на постановката.- И допълни: Толкова съм благодарна на Геотехмин ООД и Елаците Мед АД, че подкрепят мисията на изкуството.“
В представлението участват плеяда известни артисти – Стоянка Мутафова, Деян Мачев (в ролята на Михаил), Пламен Сираков, Елена Кънева, Веселин Ранков. Режисьор е Михаил Петров.

Спектакълът се осъществува, за да могат повече хора да се докоснат до класиката на Сава Доброплодни и няма нищо общо с предизборната обстановка в общината.