Бившият министър на транспорта Александър Цветков засенчи звездите на окриването на новия столичен клуб DejaVu.

Той се появи с приятелска компания в разгара на вечерта и бе посренат лично от любезните домакини, начело с г-жа Мина Додова. Обективите мигом се насочиха към бившия министър и така пропуснаха да отбележат хладния отказ на актуалните сексбомби - "Мис Плеймейт" Светлана Василева и "Мис Силикон" Гергана Райчевска, да поделят ВИП сепарето в лъскавото заведение.

Изненада на вечерта бе една от най-горещите сръбски групи Долче Вита, която обра аплодисментите на ценителите с почти рокаджийския си саунд и авторските си поппарчета.

"В Сърбия за разлика от България не се делим на поп и фолк, или чалга - всичко е популярна музика. При нас са популярни доста ваши певци - Азис, Преслава, Цветелина Янева, но тези сръбски песни, които вие слушате тук, у нас не се радват на популярност",  признаха сръбските гости.

След здравия саунд на Долче Вита на сцената се качи двойникът на Азис, който успя да заблуди кандидат-кмета на София Георги Чернев, че е оригиналът. Далеч от суматохата бе забелязан и бившият шеф на Магистрална полиция полк. Красимир Занев.