За Ледената кралица от Исландия се говори, че предлага и печели от секс услуги, както и че тарифата й е 5 000 лева. Новото около Асдис Ран, е, че гледа на секс свалките с особено харесваните от нея българи не само като на бизнес сделки.

В последно време е започнала да си пожелава този и онзи за задоволяване на прословутия си нагон. Напоследък се говори, че скандалната исландка си е поискала секс с изпълнителния директор на „Левски" - Георги Иванов - Гонзо.

Това са научили от „ШОУ", доверявайки се на свои достоверни източници. Съпругата на бившия футболисти на ЦСКА - Гардар Гунлаугсон - напоследък се установи трайно в България и дори разкри собствен бутик за бельо, явявайки се полугола на тържеството.

Мъжът й все още се подвизава като свободен електрон, тъй като няма професионални ангажименти. И докато се оказа, че той е пълна дупка на терена, съпругата му се прояви като повече от пробивна, пише kliuki.bg. Русокосата исландка не е загубила надеждата си, че некадърният й съпруг отново ще зарита топка у нас.

Разправят, че тя се е пробвала да уреди Гардар в „Левски", но не е успяла. После добила мерак сама да се уреди, но не за играч на сините, а в кревата на Гонзо. Асдис директно минала в атака, като на няколко пъти му пращала еротични есемеси и откровено го канела на срещи. Георги Иванов временно пасувал, но всички са убедени, че накрая едва ли ще й откаже.